Uncategorised

16ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών - «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ».

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 16ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών με την επωνυμία «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ». Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 16-17 και 18/2/2024 στα κολυμβητήρια Βουλιαγμένης και Νέας Σμύρνης. Οι ομάδες που συμμετείχαν, σύμφωνα με πάγια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν οι 8 πρώτες του περσινού πρωταθλήματος. Τελικά έλαβαν μέρος και η 9η, 10η και 11η ομάδα του προαναφερθέντος πρωταθλήματος, αφού τρεις ομάδες από τις πρώτες 8 δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν.

Read more

ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκηρύσσει ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ οι οποίες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και σε επαρχιακές πόλεις, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής στις 8-9-10/12/23 ( διαδικτυακά) και 15-16-17/12/23 (φυσική παρουσία).

Read more

Διευκρινίσεις νέων κανονισμών που θα ισχύσουν από 01.01.2023

Η τεχνική επιτροπή Υδατοσφαίρισης του World Aquatics ( πρώην FINA) ενέκρινε ομόφωνα τις αλλαγές που περιγράφονται παρακάτω.

Οι αλλαγές αυτές θα τεθούν σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2023 για όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ στην χώρα μας θα ισχύσουν σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα εκτός του Μίνι Παίδων.

Για να δείτε σε μορφή ebook τις αλλαγές πατήστε  εδώ.

Για να δείτε και να κατεβάσετε σε μορφή pdf  πατήστε εδώ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ

Με την ολοκλήρωση του Super Final World League των Γυναικών στην Τενερίφη, έκλεισε η αγωνιστική χρονιά 2021-2022 σε επίπεδο διεθνών διοργανώσεων.

Ήταν αδιάψευστα μια από τις πιο επιτυχημένες αγωνιστικές περιόδους για τους διεθνείς διαιτητές μας.

Read more

Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας

 Σήμερα το πρωί, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής έφυγε από κοντά μας ο  αγαπημένος μας Πρόεδρος Ανδρέας Καλομοίρης λίγο πριν πατήσει τα 100.

Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στον Ολυμπιακό στα 14 του χρόνια ως κολυμβητής στα  100 μέτρα ύπτιο, 100 μέτρα ελεύθερο και 400 μέτρα ελεύθερο.

Read more