Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας

 Σήμερα το πρωί, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής έφυγε από κοντά μας ο  αγαπημένος μας Πρόεδρος Ανδρέας Καλομοίρης λίγο πριν πατήσει τα 100.

Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στον Ολυμπιακό στα 14 του χρόνια ως κολυμβητής στα  100 μέτρα ύπτιο, 100 μέτρα ελεύθερο και 400 μέτρα ελεύθερο.

Τον κέρδισε όμως πολύ γρήγορα το πόλο και συνέχισε στην ομάδα του Ολυμπιακού ως Υδατοσφαιριστής για πολλά χρόνια. Αργότερα έγινε Διαιτητής Υδατοσφαίρισης και συμμετείχε ως  Διεθνής Διαιτητής σε μεγάλες Διοργανώσεις.

Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΔΥ.

Ως Πρόεδρος δούλεψε πάρα πολύ για την αυτονομία και την ανεξαρτησία της ελληνικής Διαιτησίας. Υπήρξε πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Διαιτητών, Μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και ταμίας της ΚΟΕ, Καθηγητής Διαιτησίας και Παρατηρητής Διαιτησίας.

Μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του δεν σταμάτησε ποτέ να ενδιαφέρεται για την πορεία του Συνδέσμου Διαιτητών για την εξέλιξη των νέων Διαιτητών και φυσικά να κάνει εποικοδομητική κριτική για τους κανονισμούς.

Μας δίδαξε ήθος, τιμιότητα, Ευγένεια, αγάπη για την Διαιτησία και τον συνάνθρωπο.

Πρόεδρε μας σε ευχαριστούμε και σε ευγνωμονούμε για ότι έκανες για μας και θα σε θυμόμαστε πάντα με απέραντη αγάπη. Καλό σου ταξίδι