8ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Α1 Γυναικών - "Μανώλης Πατλάκας"

Με εκπλήξεις και μεγάλη αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Τουρνουά Α1 Γυναικών του ΣΕΔΥ το τριήμερο 16-18/2/2024, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Μανώλη Πατλάκα, Αντιπρόεδρο επί σειρά ετών του ΣΕΔΥ, διεθνή Διαιτητή, Ομοσπονδιακό Προπονητή και Παίκτη της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης.

Οι αγώνες έγιναν στα κολυμβητήρια του Αλίμου και της Γλυφάδας και οι φιλοξενίες των τοπικών ομάδων αλλά και των διοικήσεων των κολυμβητηρίων ήταν υποδειγματικές  κατά την διάρκεια των αγώνων μας.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι 8 πρώτες ομάδες και καθώς είχαμε μία άρνηση έλαβε μέρος και η 9η ομάδα της περσινής κατάταξης.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες και όμορφο πόλο και οι ομάδες και οι διαιτητές να προετοιμαστούν για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων. Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

  1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
  2. ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ
  3. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
  4. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
  5. ΑΝΟΓ
  6. ΟΣΦΠ
  7. ΑΕΚ
  8. ΠΑΟΚ

ETHNIKOS

Οι απονομές έγιναν στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ αμέσως μετά τον τελικό, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Βασιλείου εκ μέρους του Δ.Σ του ΣΕΔΥ, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του Μανώλη Πατλάκα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΥ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, Γραμματείς, Διαιτητές και Παρατηρητές που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στα δύο Τουρνουά (Ανδρών και Γυναικών). Επίσης συγχαίρει τις ομάδες για την άψογη παρουσία τους και δεσμεύεται για την διεξαγωγή του 9ου Τουρνουά Γυναικών και το 17ο Τουρνουά Ανδρών τον προσεχή Σεπτέμβρη.