Διαδικτυακή Επιμορφωτική Συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία η 1η διαδικτυακή συνάντηση που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Δ.Υ. μαζί με την Κ.Ε.Δ., για τα μέλη του.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη από σειρά συναντήσεων που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμός μας, μαζί με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Κ.Ο.Ε. και οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα κάθε Πέμπτη στις 20.30, θα έχουν διάρκεια μιας ώρας και κάθε φορά εισηγητές από την Κ.Ε.Δ. και το Σ.Ε.Δ.Υ. θα αναλύουν κανονισμούς και ειδικές καταστάσεις.

Οι συναντήσεις αυτές έχουν σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση των διαιτητών, ενώ αντίστοιχες συναντήσεις θα προγραμματιστούν και για τους κριτές - γραμματείς.

Την πρώτη συνάντηση παρακολούθησαν 45 διαιτητές από όλη την Ελλάδα, με εισηγητές τον κύριο Σκαλοχωρίτη, πρόεδρο του Σ.Ε.Δ.Υ. και τους κ.κ. Βασιλείου και Σταυρόπουλο από πλευράς Κ.Ε.Δ., και ήταν περισσότερο εισαγωγικού χαρακτήρα ενώ συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους μετά την κρίση του COVID19.

Ο Σύνδεσμος στηρίζει μεγάλο μέρος του προγραμματισμού του στη σύγχρονη τεχνολογία και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και ήδη από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς που διανύουμε, όλες οι δράσεις, Ημερίδες και Γενικές Συνελεύσεις, είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση εξ αποστάσεως.