Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης κατά την 41η συνεδρίαση της 3ης Φεβρουαρίου 2020 και σύμφωνα με το άρθρο 18, παρ 2 του Καταστατικού του, με απόφασή του καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:00 στο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, στην αίθουσα Μουσικής (πάνω από το πρώην κυλικείο, στην είσοδο του κολυμβητηρίου).

Κάθε μέλος ύστερα από πάροδο ενός (1) έτους και πλέον από την εγγραφή του, κατά την ημέρα της Γ.Σ., έχει το δικαίωμα να ψηφίζει, να εκλέγει και να εκλέγεται στα όργανα του Συνδέσμου (άρθρο 4. παρ 2 και 5) και εφόσον είναι ταμειακά εν τάξει.

Θεματα Ημερησιας Διαταξης

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Ενστάσεις για συμμετοχή μελών στη Γ.Σ.
  3. Επικύρωση των Πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης 04/10/2019
  4. Διοικητικός απολογισμός Δ.Σ.
  5. Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ.
  6. Τοποθετήσεις μελών επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.
  7. Έγκριση ή μη του Διοικητικού απολογισμού και απαλλαγή ή μη του Δ.Σ, από κάθε ευθύνη.
  8. Έγκριση ή μη του Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή ή μη του Δ.Σ, από κάθε ευθύνη.

   Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, και θα θεωρείται ότι βρίσκεται σε νόμιμη απαρτία ανεξαρτήτου αριθμού ταμειακά εν τάξει μελών.

Παρακαλούνται, όλα τα μέλη του συνδέσμου να παραβρεθούν, ώστε να συζητηθούν θέματα που απασχολούν όλους μας και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Συνδέσμου. Η μαζική συμμετοχή θα ισχυροποιήσει τις θέσεις μας.

Τα μέλη του ΣΕΔΥ από την επαρχία, μπορούν να παρακολουθήσουν την Γενική Συνέλευση μέσω live streaming.

Επίσης μετά την λήξη της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει σύντομη συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Υ. με τα νέα μέλη για ενημέρωση και την απονομή των διπλωμάτων.   

Εντολή Διοικητικού Συμβουλίου