ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, αναζητά το ενδιαφέρον φορέων ή ιδιωτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση του ιματισμού των μελών του, που συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Ο σύνδεσμός μας, δεν τυγχάνει κρατικής χρηματοδότησης.

Καλούνται λοιπόν όλοι και όλες οι επαγγελματίες που επιθυμούν να προβάλουν την εταιρία, το κατάστημα ή το επαγγελματικό τους σήμα, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πιθανή διαφήμιση / χορηγία.

Τα οφέλη μιας χορηγίας στο Σύνδεσμό μας είναι πολλά και μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: 

  • · Καταχώρηση της επωνυμίας και του λογότυπου του χορηγού στον ιματισμό των Διαιτητών.
  • · Καταχώρηση της επωνυμίας και του λογότυπου του χορηγού στο έντυπο και ηλεκτρονικό Βιβλίο κανονισμών Υδατοσφαίρισης που επιμελείται ο ΣΕΔΥ.
  • · Καταχώρηση της επωνυμίας και του λογότυπου του χορηγού στο banner το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο των σχολών Διαιτησίας που διοργανώνει ο ΣΕΔΥ
      κάθε χρόνο, καθώς και στις ημερίδες επιμόρφωσης, σε όλη σχεδόν την επικράτεια.
  • · Προβολή στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας.
  • Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, καθώς και για πιθανή εξειδίκευση της χορηγίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας σχετικό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

  • Για να δείτε αναλυτικά την πρόσκληση πατήστε εδώ.