Ο ΓΣ Περιστερίου νικητής στο τουρνουά του ΣΕΔΥ της Α2 Ανδρών

Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύνδεσμός μας με ομάδες της Α2 με μεγάλη επιτυχία.

Ο Σύνδεσμός μας θέλοντας να βοηθήσει τα σωματεία της Α2 να εξοικειωθούν με τους νέους κανονισμούς και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε νέους Διαιτητές να συμμετέχουν σε δύσκολους αγώνες όπως αυτό της Α2 Ανδρών, διοργάνωσε το τουρνουά αυτό με την συμμετοχή των δέκα πρώτων ομάδων όπως αυτές κατετάγησαν στο περσινό Πρωτάθλημα. Το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων ήταν υψηλό, οι παίκτες όλων των ομάδων φαίνεται ότι έχουν προσαρμοστεί πλήρως με τους νέους κανονισμούς και αναμένουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να ξεκινήσει ένα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα. Κατά γενική ομολογία το επίπεδο των Διαιτητών ήταν σε πάρα πολύ καλό βαθμό και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα ότι η Διαιτησία στο άθλημά μας έχει λαμπρό μέλλον.

Νικητής στο Τουρνουά αναδείχτηκε ο ΓΣ Περιστερίου που κέρδισε στον τελικό τον Ηλυσιακό 11-6.

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

  1. ΓΣ Περιστερίου
  2. Ηλυσιακός
  3. ΓΣ Ηλιούπολης
  4. ΝΟ Πατρών
  5. Ο.Φ. Θαλάσσης
  6. ΑΟΝΣ Μίλων
  7. ΟΥΚ Βόλου
  8. Νηρέας Γέρακα
  9. ΑΕ Χαϊδαρίου - Τρίαινα Βούλας

Ο Σύνδεσμoς Ελλήνων Διαιτητών θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στις Διοικήσεις των Κολυμβητηρίων της Γλυφάδας, της Νέας Σμύρνης, της Ηλιούπολης και του Περιστερίου που μας παραχώρησαν τον χώρο ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, προπονητές και Παράγοντες των Σωματείων της Α2 Ανδρών, να έχουν Υγεία και καλή πορεία στο νέο Πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ του ΣΕΔΥ