Καλό ταξίδι Μανώλη

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Μανώλης Πατλάκας σε ηλικία 87 ετών, ο οποίος ήταν μια εξαιρετική προσωπικότητα στο χώρο της υδατοσφαίρισης και του υγρού στίβου γενικότερα.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής του Εθνικού Πειραιά. Ως αρχηγός της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης κατέκτησε με τον Εθνικό Πειραιά πάνω από 15 κατά σειρά πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ για πάρα πολλά χρόνια ήταν και βασικό μέλος της Εθνικής μας ομάδας. Αργότερα συνέχισε την καριέρα του ως προπονητής σε σωματεία όπως το Φάληρο και το Καλαμάκι και στη συνέχεια ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ανδρών. Έπειτα ασχολήθηκε με τη διαιτησία, έγινε διεθνής διαιτητής και όταν αποσύρθηκε από το ρόλο αυτό έγινε παρατηρητής Διαιτησίας. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας αλλά και αντιπρόεδρος του ΣΕΔΥ.

Τα τελευταία δύο χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω της προχωρημένης ηλικίας του. Ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός, δίκαιος, με ήθος, με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, αγαπητός σε όλους και θα λείψει από το χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Πρόεδρε μας σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στο χώρο μας και θα σε θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη.