ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ - 2018

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Σχολής Διαιτητών – Κριτών -Γραμματέων – Χρονομετρών, που πραγματοποίησε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Σ.Ε.Δ.Υ) στη Χίο και στηΛάρισα, με τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Δ.Υ, ευχαριστεί όλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και συμμετείχαν στα μαθήματα της Σχολής. Συγχαίρει τους επιτυχόντες και μελλοντικούς συναδέλφους στο χώρο της Υδατοσφαίρισης και τους εύχεται ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ στην επιλογή τους. 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Σχολής Διαιτητών – Κριτών -Γραμματέων – Χρονομετρών, που πραγματοποίησε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Σ.Ε.Δ.Υ) στη Χίο και στη Λάρισα, με τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Δ.Υ, ευχαριστεί όλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και συμμετείχαν στα μαθήματα της Σχολής. Συγχαίρει τους επιτυχόντες και μελλοντικούς συναδέλφους στο χώρο της Υδατοσφαίρισης και τους εύχεται ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ στην επιλογή τους. 

Οι επιτυχόντες της Σχολής παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον συνάδελφο και υπάλληλο των Γραφείων του ΣΕΔΥ κ. Ελευθέριο Γιαννέλλη στα τηλέφωνα:

Σταθερά: 2144166410 – 2106851020 ΕΣ. 158

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΙΟΥ

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 77
2 ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΝΝΑ 88
3 ΜΟΝΙΟΥΔΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ 90
4 ΜΠΟΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 80
5 ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 90

6

ΣΩΤΗΡΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 94

7

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ 77

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 72
2 ΘΑΝΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ 96
3 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 76
4 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 80
5 ΜΗΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 95
6 ΣΑΡΡΟΣ ΘΩΜΑΣ 74
7 ΤΣΑΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 73
8 ΤΣΙΤΣΙΒΑ ΕΛΕΝΗ 75
9 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 83