Αποτελέσματα 14ου Τουρνουά ΣΕΔΥ Α1 Ανδρών

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22/09/2019 στο Ρέστειο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου το 14Ο Τουρνουά Α1 Κατηγορίας Ανδρών του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης με την συμμετοχή εννέα ομάδων. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής αφού στον τελικό επιβλήθηκε με 13-8 του Υδραϊκού σε έναν ωραίο αγώνα παρουσία πολλών φιλάθλων που γέμισαν τις κερκίδες του κολυμβητηρίου.

Η Τελική Κατάταξη είναι:

  1. Ολυμπιακός
  2. Υδραϊκός
  3. ΑΟ Παλαιού Φαλήρου
  4. Πανιώνιος
  5. Εθνικός Πειραιά
  6. Παναθηναϊκός
  7. Απόλλων Σμύρνης
  8. ΑΝΟ Γλυφάδας
  9. ΝΟ Χανίων

 Μετά την λήξη των αγώνων  απονεμήθηκε κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Π. Φαλήρου κ. Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος που παραβρέθηκε στο κολυμβητήριο και παρακολούθησε τον αγώνα Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ μαζί με τους κ.κ Διονύση Βώσσο (Αντιπρόεδρο ΑΟΠΦ) και Ντίνο Νικολαΐδη (Πρόεδρο ΔΑΚ Παλ. Φαλήρου).

Το Δ.Σ. του ΣΕΔΥ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά, καθώς και στις ομάδες του Π. Φαλήρου και του ΑΝΟ Γλυφάδας που μας παραχώρησαν τα κολυμβητήριά τους  για να διεξαχθούν οι αγώνες.

Τέλος ευχόμαστε οι νέοι κανονισμοί να εφαρμοστούν όσο το δυνατόν με το καλύτερο τρόπο και να γίνει ένα ωραίο και συναρπαστικό πρωτάθλημα.