Αποτελέσματα Σχολών Διαιτησίας 2024

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες των Σχολών Διαιτησίας, που πραγματοποίησε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Σ.Ε.Δ.Υ) στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, στα Χανιά στη Πάτρα και στην Κύπρο, με τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων.

Τα μαθήματα έγινα σε δύο κύκλους. Ο πρώτος κύκλος περιλάμβανε μαθήματα διαδικτυακά και ήταν κοινά για όλους τους συμμετέχοντες και ο δεύτερος κύκλος περιλάμβανε δια ζώνης μαθήματα χωριστά ανά πόλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Δ.Υ, ευχαριστεί όλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και συμμετείχαν στα μαθήματα της Σχολής. Συγχαίρει τους επιτυχόντες και μελλοντικούς συναδέλφους στο χώρο της Υδατοσφαίρισης και τους εύχεται ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ στην επιλογή τους.

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη της τριμελούς επιτροπής διενέργειας των σχολών (Νίκο Βασιλείου, Νίκο Σταυρόπουλο και Μιχάλη Σκαλοχωρίτη) καθώς και τους διδάσκοντες στις σχολές:

  • · Χρήστο Τσαρουχά
  • · Ελευθέριο Γιαννέλλη
  • · Μαρία Δασκαλοπούλου
  • · Άννα Ηλιοπούλου
  • · Νίκο Σταυρόπουλο
  • · Μιχάλη Σκαλοχωρίτη

Τα μαθήματα παρακολούθησαν 105 άτομα, συμμετείχαν στις εξετάσεις 103 και επέτυχαν 68. Το ποσοστό επιτυχίας ήταν 66% το μεγαλύτερο όλων των σχολών από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι το επίπεδο της διαιτησίας στην Κύπρο έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται στην συστηματική δουλειά που γίνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία.

Για να δείτε τους επιτυχόντες των σχολών της Ελλάδας (με βαθμολογική σειρά), πατήστε εδώ

Για να δείτε τους επιτυχόντες της σχολής της Κύπρου (με αλφαβητική σειρά), πατήστε εδώ.