Απολογισμός των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο τέλειωσαν πριν από μία εβδομάδα και οι άνθρωποι του υγρού στίβου θα την θυμούνται με υπερηφάνεια σε όλη τους τη ζωή.

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης κατάφερε να φτάσει στον τελικό αήττητη και να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το ασημένιο μετάλλιο.

 Τι να πρωτοπείς γι΄ αυτήν την ομάδα που μας έκανε υπερήφανους. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της, στους προπονητές, στην Ομοσπονδία και σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Εκτός όμως από την τεράστια αυτή επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας, ένας Έλληνας διαιτητής, ο Γιώργος Σταυρίδης διαιτήτευσε με απόλυτη επιτυχία τον Μικρό Τελικό των Γυναικών (Ουγγαρία – Ρωσία 11-9) και τον Μικρό Τελικό των Ανδρών (Ουγγαρία – Ισπανία 9-5). Να θυμίσουμε ότι ήταν η 3η του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες. Το 2012 στο Λονδίνο σφύριξε τον Μεγάλο Τελικό Γυναικών και τον Μικρό Μελικό Ανδρών και το 2016 στο Ρίο διαιτήτευσε με απόλυτη επιτυχία τον Μεγάλο Τελικό των Ανδρών. Δίκαια θεωρείται ο κορυφαίος διαιτητής στον κόσμο.

Το Δ.Σ του ΣΕΔΥ συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα και της εύχεται πάντα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις και στον συνάδελφο Γιώργο Σταυρίδη πολλές - πολλές ακόμα επιτυχίες.