ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-2023

Το Δ.Σ του ΣΕΔΥ συγχαίρει όλα τα μέλη του για την εξαιρετική απόδοση και την αξιέπαινη παρουσία τους σε όλους τους αγώνες της απερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες του, από τη Α1 Ανδρών - Γυναικών έως και όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Η πλειοψηφία των διαιτητών αλλά και των μελών της γραμματείας ανταπεξήλθαν επάξια σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων αλλά και των τουρνουά.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στη διεθνή διαιτητή μας Μαρία Δασκαλοπούλου, καθώς την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 επιλέχθηκε από την European Aquatics και την World Aquatics να διευθύνει τρεις (3) τελικούς διεθνών διοργανώσεων. Τον τελικό αγώνα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων Κ17, τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων Γυναικών Κ19, καθώς και τον τελικό του Super Cup των Γυναικών.  Όμοια και ο Σπύρος Αχλαδιώτης επιλέχθηκε να διαιτητεύσει τον τελικό του Euro Cup Ανδρών, τον τελικό του Πρωταθλήματος της Ασίας και τον τελικό της Πανεπιστημιάδας.

Το Δ.Σ του ΣΕΔΥ συγχαίρει επίσης, τους διεθνείς διαιτητές Μιχάλη Μπιράκη για τους δύο τελικούς των Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters, την Ναταλί Μαρκοπούλου για τον πρώτο (1ο) τελικό του Euro Cup των Γυναικών, τον Κωνσταντίνο Βασιλείου για τον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων Κ15 και τον Νίκο Μπουδραμή για τον τελικό του World Cup Ανδρών.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας, καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις..