ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΥ

1898788_10202770526239501_2006509081_o

Πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστό κέντρο στον Πειραιά, μέσα σε φιλική και εορταστική ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή πολλών μελών του αλλά και φίλων, η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

Στην εκδήλωση αυτή βραβεύθηκαν μέλη του ΣΕΔΥ για την πολύχρονη προσφορά τους στη διαιτησία αλλά και τις διεθνείς διακρίσεις τους στο εξωτερικό.

Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους :

1. Γραμματείς-Κριτές-Χρονομέτρες, Κυριάκο Καμπούρη, Κλεάνθη Ξανθόπουλο, Γιώργο Σκεπαθιανό και Γιώργο Χρονόπουλο.

2.  Διεθνείς Διαιτητές Υδατοσφαίρισης :

α. Νίκο Βασιλείου, για τη συμμετοχή του στον τελικό αγώνα του Europa Cup στο Krakujevac μεταξύ των ομάδων Radinski και Florentia.  Επίσης και για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση σαν Διαιτητής.

β.  Νίκο Μπουδραμή, για τη συμμετοχή του στον τελικό αγώνα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Βόλο μεταξύ των ομάδων των USA και Spain.

γ.   Γιώργο  Σταυρίδη, για τη συμμετοχή του στον τελικό αγώνα του Champions League ανδρών στο Βελιγράδι μεταξύ των ομάδων Red Star και Yug Dubrovnik. Επίσης για τη συμμετοχή του στο τελικό των Αραβικών ομάδων στο Ντουμπάι μεταξύ των ομάδων Heliopolis και Al Kuasid.

δ.   Νίκο Σταυρόπουλο, για τη συμμετοχή του στους τελικούς αγώνες, της Πανεπιστημιάδας στο Kazan μεταξύ των ομάδων Russia και Hungary, των Πανασιατικών Νέων και Νεανίδων στην Σινγκαπούρη μεταξύ των ομάδων Japan και Iran και μεταξύ των ομάδων Japan και China αντίστοιχα και τέλος στον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου Ανδρών στη Σινγκαπούρη μεταξύ των ομάδων Singapore και Iran.

3.  Τέλος τιμητική διάκριση έγινε και στον χορηγό του ΣΕΔΥ, κ. Δημήτρη Φαραντούρη με την ευκαιρία της ανακήρυξής του ως Επίτιμου Μέλους του ΣΕΔΥ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση ενός δώρου του χορηγού κ. Δημήτρη Φαραντούρη, και τυχερός αναδείχθηκε ο Γραμματέας και Κριτής κ. Πρόδρομος  Ιωαννίδης.

Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε εδώ.

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης μας παραχωρήθηκαν από τον φωτογράφο κ. Γιάννη Μητσόπουλο.