Ανακοινώσεις

Ο Σταυρίδης στον ημιτελικό του Euro Cup Ανδρών

Αύριο 03 Απριλίου ο Γιώργος Σταυρίδης συμμετέχει στον 1ο Ημιτελικό του Euro Cup Ανδρών στην Σερβία. Θα διαιτητεύσει τον αγώνα VK Crvena Zvezda (SRB) - Szolnoki Dozsa (HUN) μαζί με τον Γεωργιανό Διαιτητή  Berishvili. Παρατηρητής του αγώνα είναι ο Brguljan (MNE).

Read more

Επιμορφωτική Ημερίδα Σεπτεμβρίου 2019

Το ΔΣ του ΣΕΔΥ προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τους νέους κανονισμούς υδατοσφαίρισης καθώς και θέματα του κανονισμού
διαιτησίας της ΚΟΕ θα διοργανώσει ημερίδα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο GALAXY (Λεωφόρος Ποσειδώνος 39 & Καλαμακίου, Άλιμος, Αττική, 17455). Η διάρκειά της θα είναι από 10:00 έως 18:30.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα προσφερθεί γεύμα και καφές.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι προπονητές της Α1 Ανδρών και  Α1 Γυναικών.

Read more

ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής ενδιαφερομένων για τις σχολές Διαιτησίας, αποφάσισε να προκηρύξει ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας ( Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Χανιά).

Το πρώτο μέρος της σχολής θα είναι κοινό για όλους και θα γίνει διαδικτυακά (μέσω Zoom) από 12 έως 14 Ιανουαρίου 2024.

Το δεύτερο μέρος των σχολών θα είναι δια ζώσης (με φυσική παρουσία) και θα γίνει:

  • · 19 έως 21 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα
  • · 26 έως 28 Ιανουαρίου στην Πάτρα και στα Χανιά και
  • · 02 έως 04 Φεβρουαρίου 2024 στην Θεσσαλονίκη
Read more

"Έφυγε" ο Λάμπρος Κωνσταντόπουλος

Ο Λάμπρος Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1931 στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας, όπου και έζησε τα πρώτα 20 χρόνια της ζωής του. Υπήρξε αρχικά κολυμβητής του ΝΟ Πατρών και μετέπειτα πολίστας του (1948-51), κατακτώντας το 1950 το πρωτάθλημα Ελλάδας, το τελευταίο από τα 8 συνολικά του ιστορικού σωματείου.

Συμπαίκτες του, στην ομάδα αυτή, οι Διλέρνιας, Διαμαντόπουλος, Παπαστεφάνου, Μουκίδης, Ρηγόπουλος, Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Σταμπολής, Γεωργιάδης.

Το 1952 μετακομίζει στην Αθήνα και εργάζεται στην οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία Οδών Οδοστρωμάτων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει πλούσια δράση στο χώρο της – τότε – ΕΚΟΦ (νυν ΚΟΕ).

Διετέλεσε διαιτητής υδατοσφαίρισης (και διεθνής) από το 1955 έως το 1974, ενώ υπήρξε ο εκφωνητής των αγώνων που γινόταν στο ιστορικό κολυμβητήριο του Ζαππείου.

Read more

Τελικός SUPER CUP Γυναικών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης συγχαίρει την συνάδελφο Δασκαλοπούλου Μαρία για την συμμετοχή της στον Τελικό του SUPER CUP Γυναικών μεταξύ των ομάδων ASTRA POOL CN SABADELL (ESP) - UVSE BUDAPEST (HUN) που έγινε στις 7/11/23 στην Βουδαπέστη.

Read more

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, αναζητά το ενδιαφέρον φορέων ή ιδιωτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση του ιματισμού των μελών του, που συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Ο σύνδεσμός μας, δεν τυγχάνει κρατικής χρηματοδότησης.

Καλούνται λοιπόν όλοι και όλες οι επαγγελματίες που επιθυμούν να προβάλουν την εταιρία, το κατάστημα ή το επαγγελματικό τους σήμα, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πιθανή διαφήμιση / χορηγία.

Τα οφέλη μιας χορηγίας στο Σύνδεσμό μας είναι πολλά και μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: 

Read more

Υποκατηγορίες