Ανακοινώσεις

Οι νέοι κανονισμοί που αποφασίστηκαν από την FINA

Η παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου (FINA) κατά το έκτακτο συνέδριο της, στην Χανγκζού της Κίνας αποφάσισε κατά μεγάλη πλειοψηφία (161 υπέρ έναντι 6 κατά) την αλλαγή σημαντικών άρθρων των κανονισμών Υδατοσφαίρισης. Οι προθέσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι, να γίνει το άθλημα της υδατοσφαίρισης πιο γρήγορο και πιο θελκτικό, ως θέαμα.

Read more

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ - 2018

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Σχολής Διαιτητών – Κριτών -Γραμματέων – Χρονομετρών, που πραγματοποίησε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Σ.Ε.Δ.Υ) στη Χίο και στηΛάρισα, με τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων.

Read more

ΕΦΗΒΟΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

 

2018-08-19_213108

 

Η Εθνική Ομάδα μας των Εφήβων ολοκλήρωσε ιδανικά την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης του 2018, φτάνοντας στην κορυφή του κόσμου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Για την τεράστια αυτή επιτυχία η Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης τους συγχαίρουν, τους ευχαριστούν και εύχονται το ξεκίνημά τους αυτό να έχει συνέχεια για πολλά ακόμα χρόνια, βαδίζοντας στα αχνάρια και έχοντας σαν οδηγό τις αμέτρητες επιτυχίες των Εθνικών μας ομάδων στην Υδατοσφαίριση.

Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Πολλά συγχαρητήρια ΧΡΥΣΟΙ ΜΑΣ ΕΦΗΒΟΙ.

Υποκατηγορίες