Ανακοινώσεις

Επιμορφωτική Ημερίδα Σεπτεμβρίου 2019

Το ΔΣ του ΣΕΔΥ προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τους νέους κανονισμούς υδατοσφαίρισης καθώς και θέματα του κανονισμού
διαιτησίας της ΚΟΕ θα διοργανώσει ημερίδα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο GALAXY (Λεωφόρος Ποσειδώνος 39 & Καλαμακίου, Άλιμος, Αττική, 17455). Η διάρκειά της θα είναι από 10:00 έως 18:30.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα προσφερθεί γεύμα και καφές.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι προπονητές της Α1 Ανδρών και  Α1 Γυναικών.

Read more

Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Υδατοσφαίρισης - Συμμετοχές μελών ΣΕΔΥ

Το 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών - Γυναικών ξεκινάει σήμερα στην Βουδαπέστη. Πέρα από τις δύο ομάδες μας που θα παλέψουν για την κατάκτηση ενός μεταλλίου αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι, ο Γιώργος Σταυρίδης (διαιτητής) και ο Νίκος Σταυρόπουλος ( μέλος της Τεχνικής Επιτροπής) θα βρεθούν στην Ουγγρική πρωτεύουσα.

Read more

Αποτελέσματα Εξετάσεων Σχολής Διαιτησίας 2019

Το τριήμερο από 06/12/2019 έως 08/12/2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα μαθήματα της σχολής Διαιτησίας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων "Θανάσης Βέγγος" στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.

Η συμμετοχή των υποψηφίων Διαιτητών - Γραμματέων στην Σχολή ξεπέρασε τα 50 άτομα, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με διάθεση και όρεξη να ασχοληθούν με το δύσκολο χώρο της Διαιτησίας.

Read more

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών

Ταξιδεύει σήμερα η Εθνική μας Ομάδα πόλο για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (Κ20) του 2019 που διεξάγεται στο Κουβέιτ από 12-20 Δεκεμβρίου. 

Στην διοργάνωση θα μετάσχει και ο διεθνής μας διαιτητής Νίκος Μπουδραμής. 

Read more

Ένας τελικός και ένας μικρός τελικός σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Κουβέιτ 2019. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Ένας τελικός και ένας μικρός τελικός με άρωμα ελληνικό. Δύο τεράστιες επιτυχίες την ίδια στιγμή.

Η ελληνική υδατοσφαίριση για ακόμα μία φορά βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος που έγινε στο Κουβέιτ από την Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών η οποία επικράτησε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 6-4 της Σερβίας. Τα χρυσά παιδιά της Εθνικής μας έγραψαν ξανά ιστορία κατακτώντας την κορυφή του κόσμου για δεύτερη διαδοχική φορά.

Read more

Νέες Συμμετοχές Ελλήνων Διαιτητών σε Διεθνείς αγώνες

Δύο ελληνικές συμμετοχές υπάρχουν στους αγώνες της EURO LEAGUE γυναικών

Στην Ισπανία, στον όμιλο της Sambaell συμμετέχει ο Νίκος Μπουδραμής και στην Ιταλία στον όμιλο της Catania ο Γρηγόρης Σπανούδης. Ο Σύνδεσμός μας τους εύχεται καλή επιτυχία.

Υποκατηγορίες