Ανακοινώσεις

Επιμορφωτική Ημερίδα Σεπτεμβρίου 2019

Το ΔΣ του ΣΕΔΥ προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τους νέους κανονισμούς υδατοσφαίρισης καθώς και θέματα του κανονισμού
διαιτησίας της ΚΟΕ θα διοργανώσει ημερίδα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο GALAXY (Λεωφόρος Ποσειδώνος 39 & Καλαμακίου, Άλιμος, Αττική, 17455). Η διάρκειά της θα είναι από 10:00 έως 18:30.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα προσφερθεί γεύμα και καφές.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι προπονητές της Α1 Ανδρών και  Α1 Γυναικών.

Read more

Ο Γιώργος Σταυρίδης Αντιπρόεδρος του WWR

Με θριαμβευτικό τρόπο επανεξελέγη - για 2η φορά από το 2016 - στη θέση του Αντιπροέδρου του Παγκοσμίου Συνδέσμου Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (WWR), για τέσσερα ακόμη χρόνια, ο Γιώργος Σταυρίδης, στις αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

Read more

Ο Νίκος Σταυρόπουλος μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της LEN

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, Παρατηρητής Διαιτησίας, μέλος του ΣΕΔΥ και της ΚΕΔ, παρέμεινε για δεύτερη συνεχή τετραετία μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το Διοικητικό Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή που τιμά όχι μόνο το πρόσωπό του, αλλά και την Ελληνική υδατοσφαίριση και την χώρα μας.

Του ευχόμαστε καλή δουλειά και πάντα επιτυχίες.

Επιστολή Διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Με μεγάλη μας έκπληξη, ενημερωθήκαμε ότι κανάλι της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίου τηλεπαιχνιδιού, αθλητικής θεματολογίας και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αναπαρήγαγε στιγμιότυπα από αγώνα υδατοσφαίρισης Εθνικού Πρωταθλήματος της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, κατά τον οποίο θεατής - χούλιγκαν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιαιοπράγησε εναντίον συναδέλφου σπρώχνοντας πισώπλατα, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό.

Read more

Εκλογο -απολογιστική Γενική Συνέλευση

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΔΥ, ακυρώνεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Η απόφαση αυτή υπαγορεύεται από λόγους δημόσιας υγείας και συμμόρφωσης στα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Read more

Υποκατηγορίες