Ανακοινώσεις

Ο Σταυρίδης στον ημιτελικό του Euro Cup Ανδρών

Αύριο 03 Απριλίου ο Γιώργος Σταυρίδης συμμετέχει στον 1ο Ημιτελικό του Euro Cup Ανδρών στην Σερβία. Θα διαιτητεύσει τον αγώνα VK Crvena Zvezda (SRB) - Szolnoki Dozsa (HUN) μαζί με τον Γεωργιανό Διαιτητή  Berishvili. Παρατηρητής του αγώνα είναι ο Brguljan (MNE).

Read more

Επιμορφωτική Ημερίδα Σεπτεμβρίου 2019

Το ΔΣ του ΣΕΔΥ προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τους νέους κανονισμούς υδατοσφαίρισης καθώς και θέματα του κανονισμού
διαιτησίας της ΚΟΕ θα διοργανώσει ημερίδα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο GALAXY (Λεωφόρος Ποσειδώνος 39 & Καλαμακίου, Άλιμος, Αττική, 17455). Η διάρκειά της θα είναι από 10:00 έως 18:30.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα προσφερθεί γεύμα και καφές.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι προπονητές της Α1 Ανδρών και  Α1 Γυναικών.

Read more

Επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για τους Νέους Κανονισμούς Υδατοσφαίρισης

O Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης συνδιοργανώνουν Επιμορφωτικό Webinar  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4/12/2022 και ώρα 20:00 με θέμα την παρουσίαση των "ΝΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2022-23".

Read more

Επιμόρφωση Διαιτητών στους νέους κανονισμούς

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, σε συνεργασία με την ΚΕΔ, διοργάνωσε ημερίδα επιμόρφωσης διαιτητών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Αττικής  στον «πόλις πολυχώρο» με υβριδική μορφή (δια ζώσης και διαδικτυακά μέσω zoom) με συμμετοχή των διαιτητών όλων των κατηγοριών και των παρατηρητών διαιτησίας.

Read more

Euro Cup 2022

Μεγάλη επιτυχία για τον συνάδελφο Νίκο Μπουδραμή, αλλά και για την ελληνική Διαιτησία η συμμετοχή του στον δεύτερο τελικό του Euro Cup, όπου η Ισπανική ανδρική ομάδα της ASTRALPOOL SABADELL νίκησε με 11-5 την Ιταλική TELIMAR PALERMO και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στην Ευρώπη. Η γυναικεία ομάδα έχει κατακτήσει πέντε φορές το Euro Leaque.

Read more

Υποκατηγορίες