Ανακοινώσεις

Ο Σταυρίδης στον ημιτελικό του Euro Cup Ανδρών

Αύριο 03 Απριλίου ο Γιώργος Σταυρίδης συμμετέχει στον 1ο Ημιτελικό του Euro Cup Ανδρών στην Σερβία. Θα διαιτητεύσει τον αγώνα VK Crvena Zvezda (SRB) - Szolnoki Dozsa (HUN) μαζί με τον Γεωργιανό Διαιτητή  Berishvili. Παρατηρητής του αγώνα είναι ο Brguljan (MNE).

Read more

Επιμορφωτική Ημερίδα Σεπτεμβρίου 2019

Το ΔΣ του ΣΕΔΥ προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τους νέους κανονισμούς υδατοσφαίρισης καθώς και θέματα του κανονισμού
διαιτησίας της ΚΟΕ θα διοργανώσει ημερίδα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο GALAXY (Λεωφόρος Ποσειδώνος 39 & Καλαμακίου, Άλιμος, Αττική, 17455). Η διάρκειά της θα είναι από 10:00 έως 18:30.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα προσφερθεί γεύμα και καφές.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι προπονητές της Α1 Ανδρών και  Α1 Γυναικών.

Read more

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, αναζητά το ενδιαφέρον φορέων ή ιδιωτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση του ιματισμού των μελών του, που συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Ο σύνδεσμός μας, δεν τυγχάνει κρατικής χρηματοδότησης.

Καλούνται λοιπόν όλοι και όλες οι επαγγελματίες που επιθυμούν να προβάλουν την εταιρία, το κατάστημα ή το επαγγελματικό τους σήμα, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πιθανή διαφήμιση / χορηγία.

Τα οφέλη μιας χορηγίας στο Σύνδεσμό μας είναι πολλά και μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: 

Read more

Κοπή βασιλόπιτας

Tο Δ.Σ. του ΣΕΔΥ στην 28η Συνεδρίαση του (17/01/2023) αποφάσισε να διοργανώσει την Ετήσια Συνεστίαση για την κοπή της Βασιλόπιτας την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.

Με απόλυτη πλειοψηφία αποφασίστηκε, η συνεστίαση να γίνει στην μουσική σκηνή "Εν Μοσχάτω" (Θερμοπυλών 49, Μοσχάτο 183 45), με ώρα προσέλευσης 20:30μμ. 

Read more

ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022

Ξεκινώντας την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, το Σ.Δ του ΣΕΔΥ συγχαίρει τα μέλη του (διαιτητές και γραμματείες) για την διάθεση τους να συμμετέχουν και να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στα καμπ προετοιμασίας των εθνικών μας ομάδων ανδρών, γυναικών Κ20 και παίδων. Εν μέσω της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων ο ΣΕΔΥ και τα μέλη του στήριξαν επιτυχώς τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων, όπως πάντα.

Παράλληλα, το Δ.Σ ευχαριστεί και όσους παρατηρητές προσήλθαν στα φιλικά παιχνίδια προκειμένου να βοηθήσουν και να συμβάλουν στη βελτίωση όλων με τις παρατηρήσεις τους και την ανταλλαγή απόψεων.

Read more

Υποκατηγορίες