Ανακοινώσεις

Ο Σταυρίδης στον ημιτελικό του Euro Cup Ανδρών

Αύριο 03 Απριλίου ο Γιώργος Σταυρίδης συμμετέχει στον 1ο Ημιτελικό του Euro Cup Ανδρών στην Σερβία. Θα διαιτητεύσει τον αγώνα VK Crvena Zvezda (SRB) - Szolnoki Dozsa (HUN) μαζί με τον Γεωργιανό Διαιτητή  Berishvili. Παρατηρητής του αγώνα είναι ο Brguljan (MNE).

Read more

Επιμορφωτική Ημερίδα Σεπτεμβρίου 2019

Το ΔΣ του ΣΕΔΥ προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τους νέους κανονισμούς υδατοσφαίρισης καθώς και θέματα του κανονισμού
διαιτησίας της ΚΟΕ θα διοργανώσει ημερίδα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο GALAXY (Λεωφόρος Ποσειδώνος 39 & Καλαμακίου, Άλιμος, Αττική, 17455). Η διάρκειά της θα είναι από 10:00 έως 18:30.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα προσφερθεί γεύμα και καφές.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι προπονητές της Α1 Ανδρών και  Α1 Γυναικών.

Read more

Ο Γιώργος Σταυρίδης σε ένα ακόμα τελικό του EURO CUP Ανδρών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης συγχαίρει τον συνάδελφο Διαιτητή, Γιώργο Σταυρίδη για την συμμετοχή του, στο EURO CUP MEN “ FINAL FOUR “που έγινε στις 17 – 18 Μαΐου 2024 στην Rijeka (CRO).
Ο Γιώργος διαιτήτευσε τον  τελικό μεταξύ των ομάδων JUG ADRIATICA OSIGURANJE - VK PRIMORE ERSTE BANK.

Γιώργο και πάλι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο ΠΑΡΙΣΙ.

Read more

Αποτελέσματα Σχολών Διαιτησίας 2024

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες των Σχολών Διαιτησίας, που πραγματοποίησε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Σ.Ε.Δ.Υ) στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, στα Χανιά στη Πάτρα και στην Κύπρο, με τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων.

Τα μαθήματα έγινα σε δύο κύκλους. Ο πρώτος κύκλος περιλάμβανε μαθήματα διαδικτυακά και ήταν κοινά για όλους τους συμμετέχοντες και ο δεύτερος κύκλος περιλάμβανε δια ζώνης μαθήματα χωριστά ανά πόλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Δ.Υ, ευχαριστεί όλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και συμμετείχαν στα μαθήματα της Σχολής. Συγχαίρει τους επιτυχόντες και μελλοντικούς συναδέλφους στο χώρο της Υδατοσφαίρισης και τους εύχεται ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ στην επιλογή τους.

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη της τριμελούς επιτροπής διενέργειας των σχολών (Νίκο Βασιλείου, Νίκο Σταυρόπουλο και Μιχάλη Σκαλοχωρίτη) καθώς και τους διδάσκοντες στις σχολές:

Read more

Διπλή συμμετοχή Ελλήνων Διαιτητών στην Ολυμπιάδα του Παρισιού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης συγχαίρει την συνάδελφο διαιτητή ΝΑΤΑΛΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και τον συνάδελφο Διαιτητή ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΙΔΗ  για την επιλογή τους από την Τεχνική Επιτροπή της W. A., να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι από 26/7/24 έως και 11/8/2024.

Read more

Υποκατηγορίες